Powered By Blogger

miercuri, 16 aprilie 2008

Nota informativa

Au început înscrierile pentru consultaţiile oftalmologice gratuite

In perioada 18 – 27 iunie 2008, o echipă formată din specialişti din SUA, Canada şi Europa va acorda consultaţii oftalmologice gratuite în Piteşti şi Câmpulung. Acţiunea face parte din programul „Give the gift of sight” (Să redăm darul vederii), finanţat de Consiliul Judeţean Argeş, Lions Club International şi Clubul Lions Câmpulung – Rucăr – Bran. În urma consultaţiilor efectuate se vor distribui, gratuit, ochelari de vedere.

In perioada de inscriere 16 aprilie – 16 mai 2008, doritorii trebuie sa se prezinte doar cu o copie dupa actul de identitate. Apoi, în perioada 2 – 6 iunie 2008, se vor prezenta la sediul instituţiei unde s-au înscris pe un tabel pentru a-şi ridica tichetul de înscriere. Locaţiile unde se pot face înscrieri sunt:

În Piteşti:

- Primăria Piteşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş la sediul din Calea Drăgăşani, Centrul Sf. Andrei (din Prundu), Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti (fostul Azil de bătrâni din Găvana).

În Câmpulung:
Primăria Câmpulung, sediul Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulţi (în spatele Primăriei Câmpulung).

Perioada de desfăşurare a consultaţiilor este 18 – 20 iunie 2008 Sala de Sport a Liceului “Dan Barbilian” din Câmpulung şi 23 – 27 iunie 2008, Sala Sporturilor Piteşti.

Niciun comentariu: