Powered By Blogger

joi, 27 martie 2008

Primul bărbat însărcinat din istorie

Bărbatul a cărui vârstă nu a fost făcută publică, poartă deja de 22 de săptămâni o fetiţă în pântece şi urmează să nască în luna iulie.

Thomas Beatie a fost iniţal femeie însă a ales să facă o operaţie de schimbare a sexului în urmă cu 20 de ani. Atunci, Thomas şi-a refăcut doar pieptul păstrând restul organelor genitale.

Transexualul este căsătorit legal cu o femeie şi pentru că aceasta nu a putut rămâne gravidă, bărbatul a ales să aducă el pe lume un copil.

Thomas a decis să renunţe, astfel, la injecţiile bilunare cu testosteron şi să nască el.

Ideea celor doi a fost respinsă de doctori, dar cuplul a mers la o bancă de spermă şi a ales să efectueze înseminarea la ei acasă.

Thomas a rămas însărcinat, iar dacă totul merge bine, fetiţa cuplului urmează să se nască pe 3 iulie.

Beatie se declară foarte mândru şi fericit de sarcina sa, susţinând că acest lucru nu înseamnă că nu se mai simte bărbat.

Deşi arată ca un bărbat, omul este bilogic femeie şi astfel se explică medical sarcina lui.

Ştirea dezvăluită în numărul de ieri al revistei destinate comunităţii LGBT "The Advocate", a făcut deja înconjurul lumii şi este pe cale să trezească multe controverse.


Sursa:www.europafm.ro

P.S. Mare ti-e gradina, Doamne! :)

Un comentariu:

Aimée spunea...

Si mereu se-ntinde gardul! =))

Vai de noi,nu ne-ajunge ca vrem sa-L egalam pe Dumnezeu si exeperimentam clonarea,acum schimbam si ordinea fireasca a lucrurilor:"insarcinam" barbati! =))

Ca sa fac putin haz de necaz,o sa-l rog pe sotul meu sa ramana gravid,=))daca noi femeile tot avem contributie mica la nasterea copiilor,dupa spusele unor barbati!Sa vada si ei ce inseamna 9 luni de sarcina,sa treaca si ei prin travaliu si nastere si apoi sa vorbeasca! :))