Powered By Blogger

vineri, 21 martie 2008

Mare ti-e gradina, Doamne!

"Meciul Rapid - Steaua a fost intrerupt in minutul 73!

Derbiul Rapid-Steaua a fost oprit in minutul 73, dupa ce arbitrul intalnirii, Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect din tribuna. Desi a vrut initial sa reia partida, Deaconu a pus definitiv capat intalnirii deoarece suporterii au continuat sa arunce cu diverse obiecte. In acel moment, Rapid conducea cu 1-0, gol marcat de Cristi Sapunaru in minutul 67.
Stelistii au parasit imediat terenul, mergand la vestiare, in timp ce jucatorii Rapidului s-au certat minute in sir cu brigada de arbitri. Arbitrul Deaconu a iesit din teren sub escorta stewarzilor. Conform reporterului Realitatea TV, la vestiare, rapidistii au incercat sa intre peste stelisti pentru a se lua la bataie.

Mijlocasul echipei Rapid, Daniel Pancu, a suferit o comotie cerebrala imediat dupa finalul meciului, si a fost transportat cu salvarea la spitalul Universitar din Capitala.

Dupa meci, antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, si-a anuntat demisia. Tehnicianul le-a spus jucatorilor in vestiar ca acesta a fost ultimul sau meci pe banca giulesteana, apoi si-a luat bagajele si a plecat de la stadion, fara a mai participa la conferinta de presa.

Fostii arbitri Ion Craciunescu si Adrian Porumboiu au declarat ca regulamentul prevede ca intalnirea sa fie castigata de Steaua, ca echipa oaspete, cu 3-0, la masa verde."

Sursa: www.hotnews.ro

Nici nu stiu cum sa ma exprim exact. PENIBIL e putin spus, RUSINE nu are nici un efect. Cum sa nu fim catalogati drept tigani, hoti si vai mama noastra, cand se intampla asa ceva? La noi termenul de "sport" incep sa cred ca are o alta definitie: huliganism, bestialitate, PROSTIE. Noi romanii, ca despre noi e vorba, am reusit sa transformam un simplu meci intr-o catastrofa: un arbitru lovit, un gol dus pe apa Sambetei, alte 3 goluri facute cadou, un jucator cu comotie cerebrala si sansele Rapidului anulate, practic, de rasul lumii. :( De ce numai la noi auzi de asa ceva, de ce nu aud si ca italienii sau francezii se bat pe stadioane? Pentru ca violenta de genul asta am impresia ca este o trasatura caracteristica poporului nostru! Cat de URAT!

Niciun comentariu: