Powered By Blogger

miercuri, 6 februarie 2008

A iubi si a fii iubit!


Este mare lucru. Si sincer nu credeam ca o sa ajung sa spun sau sa gandesc asta.
De fapt, ce-nseamna a iubi? Mi s-a raspuns la un moment dat "Sa daruiesti neconditionat!"Cu fiecare zi ce trece eu mai descopar cate o definite a iubirii: sa iti fie dor, foarte dor, sa vrei doar sa il/o vezi, sa-l/o atingi, sa-l/o simti, sa zambesti pur si simplu la ecranul telefonului atunci cand iti sa un simplu beep, sa iti bata inima de simti ca iti sare din piept cand il/o vezi venind din capatul celalalt al strazii si sa te "topesti" ca lumanarea cand te priveste lung si apoi te saruta.
Dar nici nu cred ca as putea spune exact ce e iubirea, n-as avea cum, dar pot spune ce e pentru mine iubirea.
E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum. Auzeam si vedeam in jurul meu oameni preocupati de serviciul lor, de scoala, de cu totul alte lucruri. Atat de ocupati, incat au uitat sa se mai ocupe si de ei insisi si de sufletele lor.
Traim intr-o lume "vitrega", o lume in care oamenii au uitat cine sunt, cum sa traiasca, cum sa fie liberi, cum sa iubeasca. Ba mai mult, au uitat sa comunice. "Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin."Sunt mult prea grabiti, agitati, au prea multe griji.
Intr-o astfel de lume eu inca mai cred ca VIATA E FRUMOASA! Trebuie doar sa stim sa o traim exact asa cum e, fara sa ne-o complicam singuri. Stiu ca iubirea nu tine de foame si nu te tine la serviciu, dar iti da pofta de viata, iti hraneste sufletul, iti aminteste cum e sa zambesti si de ce oamenii sunt mai frumosi cand zambesc! Deci IUBITI si mai si ZAMBITI! :)

Un comentariu:

Anamaria spunea...

Iubirea iti da aripi si iti vindeva ranile,nu iti da bani dar te ajuta sa ii faci,nu iti tine de foame dar te hraneste,ce poate fi ami frumos decat sa daruiesti neconditionat,sa plangi din iubire,sa astepti numarand orele clipa intalniri,un zambet strengar....ce poate fi mai frumos decat sa zambesti daruindu-te si sa spui.....te iubesc!