sâmbătă, 2 februarie 2008

Sfarsitul lumii vine in 2012


"Civilizatia strabuna Maya a prezis ca in anul 2012, se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o noua epoca spirituala, plina de schimbari pentru omenire
Potrivit calendarelor marii civilizatii meso-americane, recunoscute ca fiind cele mai precise de pe Terra, de sfarsitul lumii nu ne mai despart decat patru ani. Formidabili observatori in stele, mayasii au descoperit in urma cu 3.000 de ani oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a astrelor. In prezent, ne apropiem de finalul unui asemenea mare ciclu, care, in conceptia mayasa, coincide cu sfarsitul lumii, prezis pentru decembrie 2012, dupa cum informeaza Ziua.
Raportul Pentagonului: 2012- sfarsitul lumii

The Guardian publica un infiorator raport al Pentagonului care vorbeste despre anul 2012, asociindu-l cu sfarsitul lumii, cand intreaga omenire va ajunge la in moment de cumpana. D-ale vietii, anticipeaza conform datelor cercetatorilor ca timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie.

Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca „sfarsitul timpului“ va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.
Diverse religii si credinte “asteapta” Sfarsitul Lumii la date antecalculate cu mari perioade de timp inainte. Iata cateva dintre ele:
Sfarsitul calendarului maya actual - 21 decembrie 2012
Alinierea generala planetara - 8 septembrie 2040
Sfarsitul, dupa calendarul musulman - 2076
Sfarsitul, dupa calendarul evreiesc - 2240Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineinteles, sa ne intrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012?"

Acestea fiind spune, acum sa lamurim problema. Acesta este un articol de pe 9am. Ei de fapt vor sa spuna ca este o stire. Eu una nu stiu daca sa incadrez "stirea" la umor negru sau la legendele olimpului. Chiar si asa nu m-am putut abtine sa nu o postez aici, pe mine m-a distrat zdravan :)

2 comentarii:

Raluca Marin spunea...

o sa las si aici comentariul pe care l-am lasat si pe site-ul lor:
Sfarsitul lumii...face rating!
Numai Dumnezeu (dupa cum scrie in Biblie) cunoaste momentul celei de-a doua veniri a lui Hristos pe pamant. Nici macar Fiul nu stie...si stiu mayasii (pardon, stiau!). Eu zic asa: in loc sa bagati lumea in sperieti cu presupusele dati ale marelui sfarsit mai bine v-ati apuca de jurnalism. Ca scuzati-ma, n-as stii in ce tip de informatie sa clasific prostia de azi. E non-informativa. E nula. Pe cuvant, ganditi-va cand scrieti astfel de articole. Stim cu totii cate astfel de sfarsituri au fost prezise pana acum. Lasati oamenii zburliti sa prezica pentru ei, nu le mai dati atata credit. Mai bine ati initia o campanie de protectia mediului...apropos' si asta a inceput sa faca rating...sau tiraj, cum vreti s-o luati!
P.S.: Sunt constienta de noile schimbari prin care trece omenirea si Pamantul, dar detest prevestirile astea ieftine!

frantuzoaica spunea...

Pe mine nu ma intereseaza cand vine sfarsitul lumii...poate sa vina si poimaine...numai sa am eu timp sa vad JAPONIA :p