Powered By Blogger

miercuri, 10 septembrie 2008

Falsuri


Daca pana acum doar banuiam ca e ceva ciudat cu familiile acelea care apar la Schimb de mame sau la Super nannie, acum sunt sigura. Facand zapping intr-una din serile trecute vad pe Prima emisiunea Curat Murdar, care mie una mi se pare o mare prostie, dar sa trecem peste asta. Familia la care mergeau personajele alea 2 sa faca curat e aceeasi familie pe care eu am vazut-o anu trecut la Schimb de mame si care la nici cateva luni a aparut si la Super nannie. Daca tot vor sa faca un lucru si sa nu se prinda lumea, cum sa faci 3 emisiuni diferite cu aceeasi omaneni, pretinzand ca totul e spontan, mizeria de la aia din casa e pe bune, parintii aia chiar au probleme cu copii?? Sa fim seriosi: nu am vazut mai mult de 4, 5 secvente din toate emisiunile astea, dar nu pot sa cred ca aia chiar au vase nespalate de luni, ca nu au dat cu matura in ultimul an si ca dupa ce fumeaza arunca tot scrumul pe jos sau in farfuria in care mananca...

Si se mai vaita ca presa e vai de ea, ca nu au audienta, ca nu mai merge treaba, ca nu au public...normal, daca nu suntem originali si copiem tot ce vedem si mai copiem si prost pe deasupra.

Imi vine in minte o lozinca:"Mintiti poporul cu televizorul!"

Un comentariu:

frantuzoaica spunea...

sunt perfect de acord cu u... prima tv nu mai stie altceva sa faca decat sa dea copy paste la formate de emisiuni din afara si le mai si aranjeaza. Aaaaa cu cat ii platesc pe astia de s-au abonat la ei? Salariul domne, cat e salariul....=))