Powered By Blogger

luni, 8 septembrie 2008

Hahahaha...ce gluma bunaa!!


Ma uitam si eu linistita la stiri in seara asta si aflu ca miercuri fac elvetienii un experiment care s-ar putea sa duca la....sfarsitul lumi..ce glume fac si astia la televizor.. :))) Ce tare,eu ma bucur ca apuc sa fac si eu 22 de ani.. desi as mai avea multe de facut...si chiar sper sa apuc sa le fac!

"Mii de cercetatori vor sa reconstituie intr-un laborator urias aflat sub muntii Alpi, primele fractiuni de secunda, de dupa aparitia universului. Lor li s-au alaturat si oameni de stiinta romani.

Cifrele sunt absolut uimitoare cand vorbesti despre incercarea in care s-au prins aproape toate somitatile fizicii mondiale. S-au investit sase miliarde de euro intr-un tunel la care se munceste de cinci decenii. Totul pentru ca mii de specialisti din 60 de tari sa participe la cel mai puternic experiment fizic imaginat vreodata."

Continuarea o gasiti aici protv.ro

P.S. Continuare demna de un film SF si chiar am vazut unul acum ceva timp, "2012 Doomsday" se numeste si era exact despre povestea cu mayasii care prevad Apocalipsa in 2012, mit despre care se amiteste in stirea de mai sus!

Niciun comentariu: