Powered By Blogger

marți, 27 mai 2008

Gaudeamus igitur

(Varianta in romana desigur, pe cea in latina abia am reusit sa o deslusesc azi:))

Sa ne bucuram, asadar,
Cat inca suntem tineri
Fiindca dup-o tinerete agitata,
Si-o batranete-ngreunata,
Tarana ne va avea pe toti.

Viata ne este scurta
Va fi terminata prea curand,
Moartea vine fulgerator
Atroce ne agata-n ghearele-i.
Nimeni nu-i crutat de-aceasta.

Traiasca scoala!
Traiasca profesorii!
Traiasca fiecare-ntrebator!
Traiasca fiecare-ntrebatoare!
Fie ca ei sa-nfloreasca de-a pururi!


Si cu asta pot spune ca am mai incheiat o etapa din viata mea! Au fost 3 ani frumosi, 3 ani in care am ras (tin minte ca in anu 1 era sa ma dea afara un prof pt ca radeam prea tare cu dede), 3 ani in care m-am suparat si m-am enervat, dar am si enervat si am suparat(cu ocazia asta sper ca Raluca sa uite intamplarea din anu1, asa cum si eu am uitat), am tipat,am jignit ( numai pe bobo de cate ori l-am numit "porc" si daca stau bine sa ma gandesc si pe cata, deci baieti: scuzeee, nu era cu intentie), m-am bucurat,m-am indragostit, am ajutat, am fost ajutata... cred ca am facut de toate in 3 ani de facultate! Si ma bucur ca am avut ocazia sa fac asta, ma bucur ca am avut parte de asa colegi si ma bucur ca acum pot trage linie si pot spune sincer si cu zambetul pe buze: ASTA A FOST!! :))

O etapa s-a terminat, o alta incepe... asta e una din partile frumoase ale vietii: intotdeuna poti continua, poti merge mai departe, poti lua totul de la capat!

2 comentarii:

Aimée spunea...

"Numai sa vrei",era continuarea,pe care sper sa fi priceput-o,la cat ti-ai batut capul cu mine! :"> :* >:D<

Anamaria spunea...

:(dap s a terminat.....dap incepe o noua etapa si sunt convinsa ca vom reusi exact tot ce ne am propos,doar am fost un an bun:D!cel putin asa au spus profi...mai eu am incredere in noi si deocamdata pooop...si bafta la licenta!