luni, 5 mai 2008

Povestea celor 12 zodii -partea a 2-a-

„Tu, Balanta, ai misiunea de a-l ajuta pe om sa fie
constient de indatoririle sale fata de ceilalti. Asa,
el poate invata sa traiasca sentimentul fraternitatii
si va capata deprinderea de a descoperi fata ascunsa a actiunilor sale. Te voi trimite oriunde este
dezbinare, iar pentru stradania ta infinita de a
readuce semenilor ordinea si calmul, iti voi darui
dragoste! Si Balanta se retrase umila spre locul sau.


„Tu, Scorpionule, ai o insarcinare foarte dificila.
Vei avea iscusinta sa patrunzi mintile oamenilor, dar nu iti va fi permis sa vorbesti despre ceea ce inveti. De multe ori vei fi cuprins de amaraciune datorita celor pe care le descoperi. Aceasta te va apropia insa de Mine si nu vei uita niciodata ca acolo unde nu sunt Eu va fi doar pervertirea Ideii Mele… Tu vei vedea atat de multi oameni traind asemeni animalelor si vei lupta atat de mult cu instinctele lor, incat uneori vei pasi alaturi de cale. Totusi, mai devreme sau mai tarziu, te vei intoarce la Mine si de aceea primeste supremul dar al hotararii! Scorpionul pasi ferm spre locul sau.


„Sagetatorule, tu ai misiunea de a-i face pe oameni sa rada, caci atunci cand inteleg gresit Ideea Mea devin posaci. Umorul tau le va reda speranta si astfel isi vor intoarce privirea spre Mine. Vei trece prin multe incercari si vei cunoaste neastamparul. Iti harazesc darul infinitei abundente pe care o vei raspandi pretutindeni, iradiind lumina! Sagetatorul se retrase jovial la locul sau.


„De la tine, Capricornule, vreau straduinta si
sudoarea fruntii, pentru ca tu ai menirea de a-i
invata pe oameni sa munceasca. Misiunea ta nu este
usoara, caci vei purta toata truda oamenilor pe umerii tai. insa pentru jugul poverilor tale eu iti daruiesc intreaga responsabilitate a omului! Iar Capricornul pleca devotat spre locul sau.


„Tu, Varsatorule, esti vizionarul omenirii, privirea
ta desluseste toate posibilitatile glorioase. Vei trai
insa durerea singuratatii pentru ca aceasta viziune
nu-ti permite sa personifici Dragostea Mea. Dar pentru a-i intoarce pe oameni catre noile sanse primeste darul libertatii pentru a servi omenirea oricand va avea nevoie de tine! Varsatorul pasi increzator spre locul sau.


„Tu, Peste, ai cea mai grea misiune dintre toate. iti
cer sa ridici pe umerii tai toata suferinta omului.
Lacrimile tale sunt menite sa fie lacrimile Mele.
Durerea aceasta este rodul intelegerii gresite a Odei Mele, dar tu existi, ca sa-i aduci omului compasiunea. De aceea iti harazesc darul cel mai de pret: vei fi singurul dintre cei 12 copii ai Mei care Ma va intelege. Iar puterea cuprinderii divine este pentru tine felul in care te vei apropia de oameni si vei raspandi credinta! Si Pestele se retrase emotionat la locul sau.


Dumnezeu a spus: „ Fiecare dintre voi are o scanteie din Mine. Dar nu trebuie sa luati partea drept intregul, sa o nesocotiti ori sa o identificati cu
Creatorul. Toti 12 laolalta sunteti Unul. Creatorul
insa este mai mult decat aceasta. "

Sursa: www.myfunnyemail.org

Niciun comentariu: