Powered By Blogger

luni, 29 decembrie 2008

Inca un an



Deja a aparut intrebarea: Ce iti doresti pentru 2009? La sfarsit de an toti fac bilanturi, topuri, clasificari, ce a mers bine, ce nu. Si bineinteles ca la finele anului, fiecare dintre noi isi spune in sinea lui: Ah anul asta chiar vreau sa....sper din tot sufletul sa...! Nu mi-a placut niciodata sa fac "inventarul", sa fac lista cu plusuri si minusuri din anul care a trecut sau sa imi fac lista cu dorinte pentru anul ce abia incepe. Insa stiu sigur ce mi-am dorit de 2 ani incoace:
- in 2007 imi doream un suflet langa mine care sa ma iubeasca, sa ma certe, sa ma mangaie, sa ma creada si sa fie acolo;( si am primit in vara lui 2007). :)
- in 2008 imi doream sa pot pastra ceea ce tocmai primisem; ( si sper ca am resit). :)
- acum pentru 2009 imi doresc sa pot face fata si sa ma bucur de ceea ce va urma, de ceea ce mi-a pregatit viata cu bune cu rele, impreun cu EL. :)

In timp ce scriu aici ascult Dematurizarea, Voltaj. Super melodie si mai ales mesajul pe care il transmite.
Daca ne dorim mereu bani, cariera, masini, avansari, mariri de salariu si mai stiu eu ce minunatii, uitam ce e cu adevarat important. Degeaba as avea o ditamai casa, in care sa ma pierd si o masina mult prea scumpa la scara, daca nu as avea pe cine sa sun cand mi-e dor, daca n-as avea cu cine sa ma plimb cu luxoasa masina si daca nu ar avea cine sa ma astepte cu o imbratisare cand ma intorc de la serviciu.
Asa ca.." as vrea sa ma dematurizez.. sa stau in ploaie si sa visez..."

Si cam atat despre 2008 si pentru 2009. Urez tuturor Un an nou plin de bucurii, sanatate , impliniri si un suflet cald care sa ii iubeasca.
La Multi Ani!

2 comentarii:

Aimée spunea...

Ma bucur din tot sufletelul meu pt tine, pt voi! Sa va tina Dumnezeu sanatosi, ca restul vine de la sine! :) :* Eu astept sa joc la nunta voastra, stii bine, dar nu mai spun, sa fie secret! :))

drush spunea...

Multumesc! :*