Powered By Blogger

duminică, 6 decembrie 2009

Salutare

Stiu, a trecut cam un "secol" de cand n-am mai dat pe aici... Dar in mare parte a fost fara voia mea. In seara aceasta scriu pentru ca nu stiu cat mai pot tine in mine asta. Sunt in situatia in care depind de un partid politic si de un anume candidat la presidintie. Este penibil. Tara asta si tot ce se intampla in ea este strigator la cer. De cand cu alegerile astea ma uit la televizor si nu imi vine sa cred ce vad. Stateam azi si ma gandeam serios la ceea ce va urma dupa ziua "alegerilor". Ca si in alte campanii, am auzit si de aceasta data: " O sa marim salariile la profesori cu (atentie!!!!) 30 %, o sa dam o sansa agriculturii, o sa avem grija ca batranii si tinerii sa o duca bine, o sa.., o sa....!!" O sa faceti pe d***u. O sa va luati pana de pe tineri, de pe batrani, de pe profesori, de pe toti prostii care v-au votat cu speranta la un "mai bine", odata ajunsi la ciolan. Ma scarbesc atat de tare "mai marii tarii" incat nu rezista sa vad o stire mai mult de 2 minute sau cu atat mai putin o emisiune politica.
Cand am inceput sa scriu aveam asa un avand sa spun muuulte, vrute si nevrute, sa injur, sa spun ce mizerie vad eu in tara asta si in jurul meu, cate nedreptati, cate jigodii si cata falsitate, dar... dar cand ma gandesc ca in 2 zile am toate sansele ca, pe criterii politice, sa fiu din nou somera, parca ma dezarmez total si asa imi vine sa imi bag picioarele...
Chiar imi pare rau ca a trebuit sa revin pe blog cu asa sentimente, dar acum altele nu ma incearca, desi se apropie sarbatorile.
Sper ca maine, poimaine sa revin cu ceva idei mai detasate si mai "sanatoase"
LA MULTI ANI "Nicolailor"! :)

Un comentariu:

Aimée spunea...

Bine ai revenit, chiar si cu asemenea ganduri! Cine stie, poate-poate o sa fie mai bine! >:d< :*