luni, 13 iulie 2009

I am back


Gata. Tocmai am citit ultimul rand din metodica si am pus punct invatatului. Scap si de examenu de miercuri si vacanta poate incepe si pentru mine! Abia astept sa ma trezesc la 11 si sa imi spun "Azi nu ma duc la munca, nu invat, doar STAU".
Imi dau seama ca s-au intamplat atatea de cand n-am mai scris pe aici. Evenimente de tot felul, care mai vesele, mai triste, mai ingrijoratoare, personale sau publice.

Cateva concluzii scurte:
- imi pare pentru Michael Jackson, pentru faptul ca singur si-a distrus viata pentru niste frustrari din copilarie, neavand ajutorul necesar sa treaca peste ele;

- imi pare rau pentru tara asta pentru ca este furata pe fata si LEGAL de niste prefacuti si impostori precum Ridzi:

- ma bucur sa observ ca oamenii inca se mai iubesc, ca tinerii inca mai au intiativa si aici ma refer la cele 10 nunti pe la care trebuie sa trec in vara asta si la cele 3 botezuri :) ;

- constat ca in viata mea apar schimbari la fiecare pas, ma schimb eu in functie de vremuri, se mai schimba si vremurile, toate pe repede inainte si de multe ori ma surprind cum incerc sa incetinesc totul...

Ce stiu sigur este ca sunt pe calea cea buna, iar ritmul lumii il adaptez la al meu si atunci toate au sens. Ma inunda un amalgam de sentimente, cele mai multe trecatoare, iar cele putine, dar mult prea importante raman cu "noi" :)


P.S. Poza e veche, trairile noi!!

5 comentarii:

Crengu spunea...

Da, da, frumos! Oare cine si cand a facut poza? 8-> Me, still here, always, in ciuda schimbarilor! :*

Geanina Codita spunea...

Bine ai venit, dragă prietenă!

Mulţumesc de vizită, îmi făcuşi o mare surpriză...plăcută, of course...

O zi frumoasă şi plină de iubire, draga mea!

Mariana spunea...

După zâmbet urmează...lacrimi...Te aştept cu drag pe tine şi pe cititorii tăi cu un răspuns la o nouă provocare pe Psalmdedor la întrebarea ,,Ce sunt lacrimile? ( Care este rostul lor? ) aici.
Îţi doresc doar lacrimi de fericire! :)

drush spunea...

Mersi Crengu!

O zi buna si tie Geanina!

Interesanta provocare, Mariana!

Mariana spunea...

Te rog să vii să iei darul pregătit aici pentru minunatul răspuns de la întrebarea ,,Ce sunt lacrimile? Care este rostul lor? " Îţi doresc din nou numai lacrimi de fericire!