Powered By Blogger

sâmbătă, 2 august 2008

Hahahaha..

De cand ma stiu eu tot aud vaitamdu-se ca la examene se copiaza si ca sistemul de invatamant e la pamant. Apoi se intampla "minunea" si un profesor reclama ca la examenul de Bacalaureat s-a copiat la greu. Iar azi am surpriza sa citesc ca "Gheorghe Radulescu, profesorul care a reclamat copierea masiva la examenul de Bacalaureat, a fost adus in fata comisiei de disciplina, fiind acuzat ca a divulgat informatii confidentiale. Inspectoratul scolar sustine ca au fost gasite nereguli privind procedurile tehnice de informare a autoritatilor. In raportul intocmit sunt consemnate doua capete de acuzare. Profesorul nu a instiintat in scris presedintele comisiei si a uitat sa semneze procesul de predare a lucrarilor" (Sursa: Gardianul).
Dupa ce ca e prima data cand un profesor apare la televizor si spune clar ca s-a copiat, cum, unde si in ce fel... in loc sa ia cineva atitudine impotriva celor care copiaza, impotriva fraudelor, SE IA ATITUDINE IMPOTRIVA CELUI CARE DENUNTA FRAUDELE.
Cred ca din acest moment nu mai avem niciun drept sa spunem ca nu se iau masuri, ca nu ne dam interesu, ca una si alta. Clar ne meritam soarta, astia suntem si sincer nu cred ca se va schimba ceva. nu prea curand cel putin.

Niciun comentariu: