Powered By Blogger

marți, 14 aprilie 2009

VeDeTe

Bai ce de fite pe metru patrat in Romania! Cand am timp, ma mai uit la Cireasa de pe tort sa vad si eu ce se mai gateste, cum se mai gateste.
Numai ca am inceput sa ma plicitsesc de cliseul: Vai sunt vedeta, eu nu gatesc, deci habar nu am unde e piata, unde gasesc telemeaua intre zecile de sortimente de branza....

Zau daca nu mai au sa se piarda prin supermarket, atat de aeriene sunt asa numitele VIP-uri.
Acum ceva timp am vazut una, nu stiu cum o chema sau ce facea, dar vedeta se numea, logic, si avea tipa in mana o punga de piept de "pasare",dupa ce citeste, spune cu voce tare: "nu e buna asta, sa vedem daca gasim de pui, nu de pasare!" :))

Ca sa nu mai zic de faza in care nu stiu daca exista concurent(pitipoanca) care sa nu cheme un prieten, o prietena, o cunostinta, pe mama, pe tata sora, sa o ajute la cumparaturi si mai ales in bucatarie. Va dati seama ce tragedie ar fii sa se rataceasca prin magazin sau sa dea, din greseala, foc la bucaarie??

2 comentarii:

Geocer spunea...

Ca bine zici ! Am vazut-osi eu pe o vedeta dintr-asta cu fite si mi s-a facut sila sa ma mai uit la emisiune.
Vai, ea nu stie sa gateasca. Se duce in bucataria unui restaurant si ii face bucatarul de-acolo mancarurile. Ea doar da din coada !

Rodica Botan spunea...

nu numai VIP urile nu mai gatesc...si bunicutele care sint singure si nu mai au pentru cine...numai ca nu mi-a venit in minte sa fac pe vedeta pina acuma...data viitoare am sa chem pe cineva la telefon si ma dau si eu mare...daca nu ma va apuca foamea si o sa uit de fite ...cred ca o sa uit de ele...deja mi se face foame numai cind ma gindesc...si n-am sa mai aleg intre pui si pasare...iau si de lebada daca n-au altceva.
:) Simpatic articolul!!!